Tariş Üzüm Birliği

TARPAZ Anonim Şirketi, 2011 yılında kuruldu. Kuruluş amacı, ürettiği ve ihraç ettiği kuru üzüm ile 1930’lu yıllardan bugüne Türkiye’nin en büyük çekirdeksiz kuru üzüm alıcısı ve ihracatçısı konumundaki Tariş Üzüm Birliği ürünlerinin satış ve pazarlamasını gerçekleştirmekti. Halen Birlik ürünleri ile birlikte, kendi markalı ürünlerini ve ülke genelinde kalitesini kanıtlamış birçok markalı ürünü de pazara sunmaktadır.

Tariş Üzüm Birliği’ne ait 36.000 m2’si kapalı olmak üzere toplam 53.000 m²’lik alanda, konusunda uzman ve deneyimli personeli ile faaliyetlerini sürdüren TARPAZ, çok geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Ürünlerin ana maddesi ise dünyaca ünlü Ege’nin çekirdeksiz kuru üzümüdür.

Bu çok değerli gıda maddesi, Manisa Alaşehir’de kurulu TS-EN-ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistem Belgesi’ne sahip dev tesislerde işlenmektedir. Entegre Üzüm İşletmesinin yanı sıra, son sistem teknolojik ekipmanlarla birlikte ahşap meşe fıçılarda sirke üretiminin yapıldığı Sirke – Pekmez İşletmesi’nde sirke, pekmez, limon sosu, şalgam suyu, nar ekşisi sosu, balsamik sirke, fıçı sirke ve dökme alkol sirkesi üretilmektedir.

TARPAZ’ın gücüne güç katan en önemli artı değerlerden biri güçlü stok güvencesidir. Olumsuz hava koşullarından hiçbir şekilde etkilenmeyen modern depolarında, portföyündeki her çeşit üründen yeterli stoğu her koşulda hazır bulundurmaktadır.

Farklı nitelik ve kapasitelerde mal taşıyabilme gücüne sahip geniş araç filosu ile TARPAZ, kaliteli ve sağlıklı ürünleri en uygun fiyat politikasıyla pazara sunmayı ilke edinmiştir.

Türkiye genelindeki varlığını 50’yi aşkın bayisiyle sürdürümektedir.


Tarpaz Logo

Tarpaz Logo

Tarpaz, Bir Tariş Üzüm Birliği Kuruluşudur