Cevizli ve Kuru Üzümlü Kek

Cevizli ve Kuru Üzümlü Kek
 
Malzemeler
3 yumurta
1.5 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı Tariş Ayçiçek Yağı
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
3 su bardağı un
1 su bardağı iri ceviz
1 su bardağı Tariş Kuru Üzüm
1 limon kabuğu rendesi
Yapılışı
Önce yumurta ve şekeri iyice çırpın. Sırası ile Tariş Ayçiçek Yağı, süt, limon kabuğu rendesi ve vanilyayı ilave edin.  Birbiri ile iyice karışana kadar çırptıktan sonra un ve kabartma tozunu karışımınıza ekleyin. Topaklanmalar yok oluncaya kadar çırptıktan sonra hazırladığınız karışım önceden yağlanmış kalıba dökülmeye hazır demektir.  Karışımı kalıba dökmeden önce dilediğiniz gibi ceviz ve Tariş Kuru Üzüm kullanarak kalıbın içerisini doldurun. Ardından üzerine döktüğünüz malzemeleri eşit bir şekilde kalıba yayın.  Kekiniz 170 derecede önceden ısınmış fırında pişirmeye hazır. Yaklaşık 20 dakika pişme süresinden sonra kekinizi fırından çıkartıp soğumasını bekleyin. Bu şekilde kek kalıbınızdan parçalanmadan ayrılacaktır. İsterseniz Tariş Kuru Üzüm ile tekrar süsleyebilirsiniz. 

Afiyet olsun.