Tarhanalı Omlet Tarifi

Tarhanalı Omlet

Malzemeler:

•    4 yumurta (Kişi sayısına göre arttırabilirsiniz)
•    2 veya 3 yemek kaşığı Tarpaz Ev Tarhanası
•    Tuz
•    Tarpaz Ayçiçek Yağı


Üzeri için;

•    Kırmızı biber veya istediğiniz baharat
•    Dilediğiniz kadar yeşillik

Kısık ateşte kızmış tavaya Tarpaz Ayçiçek yağını koyun. Ayrı bir kasede kırdığınız yumurtaları tuz ekleyerek karıştırın. Kızmış yağa Tarpaz Ev Tarhanası'nı ekleyip, yakmadan 2dk kavurun. Ardından yumurtayı tavaya ilave edin. Orta derecedeki ateşte pişirin. Pişen omletimizi tabağa yerleştirdikten sonra üzerini dilediğimiz gibi baharat ve yeşillik ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.