Balsamik Sirke

25 CL Cam Şişe

 

Üzümden yapılan şaraptan elde edilen ve meşe fıçılarda yıllandırılarak ekstra bir lezzet kazandırılan “balsamik sirke”, İtalya’nın MODENA bölgesinden tüm dünyaya yayılmış bir sirke türüdür. Yıllandırıldıkça değeri artar. Bazıları şaraplardan bile daha pahalıdır. Sirkenin Balsam (karamelize şeker, normal şeker, arabik gam) ve Arabinol (toz arabik gam) ile çeşnilendirilmesi suretiyle ürettiğimiz bir sirkedir.

Saklama Koşulları

Ambalajı açılmadan önce kuru ve serin yerde, güneş görmeyecek şekilde depolanmalıdır. Ambalaj açıldıktan sonra ağzı kapalı olarak buzdolabında +4 °C’de muhafaza edilmeli ve 2 ay içinde tüketilmelidir.

Raf  ömrü 2 yıldır.

 

 

Online Katalog